Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM064865
Első szerző:Horváth-Almássy Katalin
Cím:Study of the variation in quality of wheat flours with habitat on the basis of stretching and breaking properties / Horváth-Almássy Katalin, Ács-Bozóky Erika, Bara-Herczegh Ottilia, Libor Szilvia
Dátum:2002
ISBN:963 420 719 7
Tárgyszavak:Agrártudományok Növénytermesztési és kertészeti tudományok előadáskivonat
Megjelenés:Novel raw materials, technologies and products - new challenge for the quality control : final program and abstracts / ed. Salgó A., Tömösközi S., Lásztity R. - p. 104. -
További szerzők:Ács Péterné Bozóky Erika (1957-) (élelmiszermérnök) Baráné Herczegh Ottilia Libor Szilvia
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1