Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM068745
Első szerző:Várallyay Szilvia (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:Ásványvizek minőségét meghatározó paraméterek összehasonlító elemzése / Várallyay Szilvia
Dátum:2013
ISBN:978 963 473 601 1
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Megjelenés:Fiatal kutatók az egészséges élelmiszerért : tudományos ülés / szerk. Bódi Éva, Fekete István, Kovács Béla. - p. 41-46. -
Pályázati támogatás:TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0024
TÁMOP
Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar - Tudományos Diákkör
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1