Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM072850
Első szerző:Csapó János (agrármérnök)
Cím:Conjugated linoleic acid production in fermented foods / J. Csapó, É. Varga-Visi
Dátum:2015
ISBN:978-1-78242-015-6
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok könyvfejezet
Fermented meat products
Fermented dairy products
Conjugated linoleic acids
CLA formation via fermentation
Megjelenés:Advances in Fermented Foods and Beverages: Improving Quality, Technologies and Health Benefits / ed. W. Holzapfel. - p. 75-105. -
További szerzők:Vargáné Visi Éva (1971-) (agrármérnök)
Internet cím:Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1