Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM072977
Első szerző:Csapó János (agrármérnök)
Cím:The D-amino acid content of foodstuffs (A Review) / J. Csapó, Cs. Albert, Zs. Csapó-Kiss
Dátum:2009
ISSN:1844-7449 2066-7744
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
protein
D-amino acids
racemisation
digestibility of protein
Megjelenés:Acta Universitatis Sapientiae, Alimentaria 2 : 1 (2009), p. 5-30. -
További szerzők:Albert Csilla (1976-) (gyógyszerész) Csapóné Kiss Zsuzsanna
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1