Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM075460
Első szerző:Diósi Gerda (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:Amerikai és európai zabkásák tejes és vizes alapú elkészítésének reológiai tulajdonságai / Diósi Gerda, Nagy Vivien, Jevcsák Szintia, Máthé Endre
Dátum:2018
ISBN:978 615 5606 06 09
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Megjelenés:Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIII. Vándorgyűlése Program Füzet és az Előadások Összefoglalói / szerk. Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre. - p. 24. -
További szerzők:Nagy Vivien (1994-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök; élelmiszermérnök) Jevcsák Szintia (1989-) (táplálkozástudományi szakember) Máthé Endre (1964-) (genetikus, molekuláris sejtbiológus)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1