Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM076790
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Pszeudocereáliák alkalmazása különleges minőségű dúsított sütemény termékcsoport előállítására / Jevcsák Szintia, Sipos Péter
Dátum:2019
ISBN:978 615 5606 08 3
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Megjelenés:Táplálkozástudományi kutatások IX. PhD Konferencia programja és előadás összefoglalói / Szerk. Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre. - p. 14. -
További szerzők:Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1