Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM079214
Első szerző:Csapó János (agrármérnök)
Cím:Methods and procedures for reducing soy trypsin inhibitor activity by means of heat treatment combined with chemical methods / Csapó János, Albert Csilla
Dátum:2018
ISSN:1844-7449 2066-7744
Megjegyzések:We have developed a new procedure for reducing soy trypsin inhibitor activity by means of heat treatment combined with chemical methods, through which soy trypsin inhibitor activity decreases to the tenth or twentieth part of the original value. We determined the optimal concentration of the applied chemicals (hydrogen-peroxide, ammoniumhydroxide) as well as the optimal temperature and duration of the treatment. The chemical procedure combined with heat treatment results in lower energy consumption as compared to the original heat treatment methods.
Tárgyszavak:Agrártudományok Növénytermesztési és kertészeti tudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
trypsin inhibitor
inactivation by heat treatment
chemical methods
hydrogen-peroxide
ammonium-hydroxide
Megjelenés:Acta Universitatis Sapientiae, Alimentaria. - 11 : 1 (2018), p. 58-80. -
További szerzők:Albert Csilla (1976-) (gyógyszerész)
Internet cím:Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1