Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM079377
Első szerző:Soós Áron (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:The Element Content of Propolis Tinctures by the Volume of the Extraction Solvent / Soós Áron, Bódi Éva, Várallyay Szilvia, Molnár Szabolcs, Kovács Béla
Dátum:2018
ISBN:978-963-490-0245
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Megjelenés:FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book / ed. Zoltán Győri. - p. 41. -
További szerzők:Bódi Éva (1987-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Várallyay Szilvia (1990-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Molnár Szabolcs (1978-) (élelmiszermérnök) Kovács Béla (1963-) (okleveles vegyész, angol szakfordító)
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1