Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM081561
Első szerző:Bánáti Diána (élelmiszermérnök)
Cím:A lisztérzékenység (gabonaallergia) és a gluténmentes élelmiszerek jelentősége : Bevezetés / Bánáti Diána
Dátum:2005
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előszó/utószó
könyvrészlet
Megjelenés:Gluténmentes élelmiszerek : a Központi Élelmiszer-tudományi Kutatóintézetben "A gluténmentes élelmiszerek fogyasztói megítélésének aktuális kérdései" címmel 2005. május 9-én tartott tudományos szimpózium előadásainak átdolgozott anyaga / szerk. Bánáti Diána, Molnár Imre. - p. 8.
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1