Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM088335
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Az álgabonák, mint kedvező táplálkozás-élettani hatással rendelkező növények szerepe sütőipari termékek előállításában / Jevcsák Szintia, Diósi Gerda, Sipos Péter
Dátum:2019
Megjegyzések:XIII. Nemzetközi Táplálkozásmarketing Konferencia (2019)(Debrecen)
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok nem besorolt
egyéb
További szerzők:Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1