Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM097240
Első szerző:Papp-Bata Ágnes
Cím:A funkcionális élelmiszerek egészségügyi és gazdasági jelentősége / Papp-Bata Ágnes , Csiki Zoltán, Szakály Zoltán
Dátum:2014
ISSN:1788-1145
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok magyar nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
Megjelenés:Magyar Gasztroenterológia. - 2 klsz. (2014), p. 1-7. -
További szerzők:Csiki Zoltán (1962-) (belgyógyász, allergológus, klinikai immunológus, reumatológus) Szakály Zoltán (1965-) (agrár-közgazdász)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1