Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM103591
Első szerző:Topa Emőke (Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök)
Cím:GC-MS analysis of flavonoids: sample preparation methods and derivatization / Emőke Papp-Topa, Loránd Alexa, Andrea Kántor, Béla Kovács
Dátum:2018
Megjegyzések:Flavonoids are a class of diet-derived antioxidants, which contribute to the prevention against cancer, cardiovascular, and age-related diseases. As a result, considerable attention has been devoted to the analysis of flavonoids in a variety of samples. Several chromatography techniques have underpinned many chemical analysis methods, developed for superior flavonoid separation and identification. Among these, GC-MS is one of the most powerful tools of separation technologies, providing precise measurement of a wide range of flavonoids. This summary study features developments in the application of GC-MS for the determination of flavonoids, focusing on flavonols including quercetin, myricetin, and kaempferol from the perspective of sample preparation and GC-MS analysis.
ISBN:9789634900412
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Megjelenés:Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries : Proceeding of Abstracts. - p. 24. -
További szerzők:Alexa Loránd (1993-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Kántor Andrea (1991-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Kovács Béla (1963-) (okleveles vegyész, angol szakfordító)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1