Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM103630
Első szerző:Alexa Loránd (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:Antioxidáns hatású vegyületek mennyiségének változása tárolás és preharveszt kezelések függvényében három magyarországi meggyfajta eredményei alapján / Alexa Loránd, Mihály Kata, Kerekes Gabriella, Nagy Tímea, Takács Ferenc, Sándor Erzsébet
Dátum:2019
Megjegyzések:Összefoglalva megállapítható, hogy a felhasználási módtól függően érdemes megválasztani a telepíteni kívánt fajtát, az alkalmazott kezeléseket és a tárolási módot. Az Érdi bőtermő például inkább friss fogyasztásra lehet alkalmas, és a preharveszt kezelések pozitívan befolyásolhatják beltartalmi paramétereit. Ezzel szemben az Újfehértói fürtös beltartalmi értékei mutatják a legkevesebb minőségromlást módosított légterű tárolás során, így hosszabb feldolgozási időt biztosíthat a konzerv- és hűtőipar számára.
ISBN:978-615-5606-09-0
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói / szerk. Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre. - p. 11. -
További szerzők:Mihály Kata (1990-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Kerekes Gabriella Nagy Timea (1985-) (vegyész, angol-magyar szakfordító) Takács Ferenc Karaffa Erzsébet Mónika (1972-) (mikrobiológus, egyetemi tanár)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1