Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM105191
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Sütőipari termékek fejlesztése különböző rostok és technológiák alkalmazásával / Jevcsák Szintia, Nagy Vivien, Máthé Endre, Diósi Gerda
Dátum:2022
ISBN:978-615-5606-12-0
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése: Programfüzet és Összefoglalók / szerk. Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre.. - p. 40-40. -
További szerzők:Nagy Vivien (1994-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök; élelmiszermérnök) Máthé Endre (1964-) (genetikus, molekuláris sejtbiológus) Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Pályázati támogatás:2018-2.1.3-EUREKA-2018-00004 Innovatív kompozit és dúsított lisztek fejlesztése a sütőipari termékek táplálkozási tulajdonságainak javítására
Egyéb
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1