Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM112217
Első szerző:Hajdú Péter (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Change in the active substance content of shiitake mushroom (Lentinula edodes) as affected by sous vide technology / Péter Hajdú, Gréta Törős, Xhensila Llanaj, József Prokisch
Dátum:2023
ISBN:978-625-367-003-0
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
Shiitake
D-glucan
food science
flavonoid
polyphenol
Megjelenés:5. International Food, Agriculture and Veterinary Sciences Congress : Proceedings book (volume-2) / eds. Tarkan Şahin, Mükremin Ölmez. - p. 48-49. -
További szerzők:Törős Gréta (1991-) (tanszéki mérnök/élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök) Llanaj, Xhensila (1992-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Prokisch József (1966-) (vegyész)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1