Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM112217
Első szerző:
Hajdú Péter (táplálkozástudományi szakember)
Cím:
Change in the active substance content of shiitake mushroom (Lentinula edodes) as affected by sous vide technology / Péter Hajdú, Gréta Törős, Xhensila Llanaj, József Prokisch
Dátum:
2023
ISBN:
978-625-367-003-0
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
Shiitake
D-glucan
food science
flavonoid
polyphenol
Megjelenés:
5. International Food, Agriculture and Veterinary Sciences Congress : Proceedings book (volume-2) / eds. Tarkan Şahin, Mükremin Ölmez. - p. 48-49. -
További szerzők:
Törős Gréta (1991-) (tanszéki mérnök/élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök)
Llanaj, Xhensila (1992-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Prokisch József (1966-) (vegyész)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.