Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM114873
Első szerző:Répás Zoltán (Okleveles élelmiszermérnök)
Cím:A deutérium tartalom jelentősége a táplálkozásban / Répás Zoltán, Győri Zoltán, Boros László G.
Dátum:2022
ISBN:978-615-5606-12-0
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése : Programfüzet és Összefoglalók / szerk. Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre. - p. 48. -
További szerzők:Győri Zoltán (1948-) (vegyész) Boros László G.
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1