Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM116848
Első szerző:Hajdú Péter (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Eltérő típusú adalékok hatásának elemzése gluténmentes anyagok vízfelvételre, illetve gélesedési és technofunkciós sajátságaira új húsanalógok kidolgozásának a megalapozására / Hajdú Péter, Kiss Attila Péter
Dátum:2023
ISBN:978-615-5606-15-1
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. vándorgyűlésének programja / Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre. - p.18. -
További szerzők:Kiss Attila (1971-) (vegyész, angol-magyar szakfordító)
Pályázati támogatás:2020-1.1.2-PIACI-KFI-2021-00197
Egyéb
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1