Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM120399
Első szerző:Szöllős Gyöngyi
Cím:A GMP, HACCP és ISO kapcsolata az élelmiszeriparban / Szöllős Gyöngyi, Komló Zsuzsanna, Győri Zoltán
Dátum:2002
ISBN:963 472 695 X
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok tanulmány, értekezés
könyvrészlet
Megjelenés:EU konform mezőgazdaság és élelmiszerbiztonság : Tudományos tanácskozás Debrecen, 2002 : Mezőgazdaságtudomány / szerk. Nagy J. - p. 251-256. -
További szerzők:Komló Zsuzsanna Győri Zoltán (1948-) (vegyész)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1