CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM072442
Első szerző:Sipos Péter (agrármérnök)
Cím:Rheological Parameters of Cereals / P. Sipos, G. Diósi, Sz. Jevcsák
Dátum:2016
ISSN:1416-3365 2062-803X
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
Megjelenés:Journal of Food Physics 28-29 (2016), p. 21-25. -
További szerzők:Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Jevcsák Szintia (1989-) (táplálkozástudományi szakember)
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1