CCL

Összesen 2 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM103902
Első szerző:Hajdú Péter (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Az ehető gombákban található β-glükán élettani hatása, különös tekintettel a Shiitake gombára (Lentinula edodes) / Hajdú Péter
Dátum:2022
ISSN:2630-8975
Tárgyszavak:Agrártudományok Növénytermesztési és kertészeti tudományok magyar nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:Táplálkozástudományi Morzsák Hírlevél. - 5 : 4 (2022), p. 2-5. -
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

2.

001-es BibID:BIBFORM094667
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:A fruktóz és glükóz szinergetikus hatása a kardiovaszkuláris betegségek lipoprotein rizikófaktoraira fiatal felnőtteknél. A halfogyasztás, a szív- és érrendszeri betegségek, valamint a halálozás közötti összefüggés általánosságban, valamint érbetegség és attól mentes egyének vonatkozásában. A vörös és a feldolgozott húsfogyasztás, valamint az acilkarnitin koncentrációk közötti összefüggés vizsgálata az emberi vizeletben és vérben / Jevcsák Szintia
Dátum:2021
ISSN:2630-8975
Tárgyszavak:Orvostudományok Egészségtudományok magyar nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:Táplálkozástudományi Morzsák Hírlevél. - 4 : 3 (2021), p. 2-5. -
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1