CCL

Összesen 3 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM087420
Első szerző:Sőrés Anett (gazdasági agrármérnök)
Cím:Evaluation of Rural Tourism in Berettyóújfalu District : Review on Agriculture and Rural Development / Godáné Sőrés Anett, Kovács Éva Katalin, Szabó Bernadett, Vargáné Csobán Katalin
Dátum:2017
ISSN:2063-4803
Tárgyszavak:Társadalomtudományok Gazdálkodás- és szervezéstudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:Review on Agriculture and Rural Development. - 6 : 1-2 (2017), p. 168-175. -
További szerzők:Kovács Éva Katalin (1991-) Szabó Bernadett (1975-) (agrárökonómus) Vargáné Csobán Katalin (1975-) (angol nyelv és irodalom szakos tanár, közgazdász)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Szerző által megadott URL 856 41
DOI
Borító:

2.

001-es BibID:BIBFORM074521
Első szerző:Vargáné Csobán Katalin (angol nyelv és irodalom szakos tanár, közgazdász)
Cím:The impacts of Turkish cuisine on the Hungarian gastronomy / Vargáné Csobán Katalin, Szabó Bernadett
Dátum:2015
ISBN:978 963 473 828 2
Tárgyszavak:Társadalomtudományok Gazdálkodás- és szervezéstudományok tanulmány, értekezés
Megjelenés:Gastronomy and culture / ed. by Vargáné Csobán Katalin, Könyves Erika. - p. 67-83. -
További szerzők:Szabó Bernadett (1975-) (agrárökonómus)
Pályázati támogatás:TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014
TÁMOP
Élelmiszerbiztonság
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

3.

001-es BibID:BIBFORM062041
Első szerző:Vargáné Csobán Katalin (angol nyelv és irodalom szakos tanár, közgazdász)
Cím:Gasztronómiai turizmus : nemzetközi kitekintés / Vargáné Csobán Katalin, Szabó Bernadett, Godáné Sőrés Anett
Dátum:2015
Megjegyzések:A gasztronómiai turizmus népszerűsége világszerte növekszik; folyamatosan jelennek meg új, innovatív turisztikai termékek a nemzetközi turisztikai piacokon, melyek például szolgálhatnak a hazai szolgáltatókszámára. Magyarországon is fontos keresleti tényezőként jelennek meg a gasztroturisták, akik kiemelt figyelmet fordítanak a minőségre, a helyi gasztronómiai értékekre, valamint a gasztronómia révén elérhető autentikusélményekre.Tanulmányunkban áttekintjük a gasztronómiai turizmust érintő főbbnemzetközi trendeket, bemutatva a leginkább keresett gasztroturisztikaitermékeket. A nemzetközi példák elemzésével célunk, hogy feltárjuk aturisztikai termékfejlesztés lehetőségeit a gasztronómiai turizmus területénKisvárda és térsége számára.
ISBN:978-96312-4125-9
Tárgyszavak:Társadalomtudományok Gazdálkodás- és szervezéstudományok könyvfejezet
Megjelenés:"Tudásgazdaságra építő, kreatív város-, és térségfejlesztés megalapozása a Debreceni Egyetem képzési és tudományos kapacitására építve felsőoktatási szolgáltatások kiterjesztése Kisvárda társégére" című projektben elért eredmények / szerk. Lővei Attila. - p. 12-18. -
További szerzők:Szabó Bernadett (1975-) (agrárökonómus) Sőrés Anett (1984-) (gazdasági agrármérnök)
Pályázati támogatás:TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0004
TÁMOP
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1