CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM043633
Első szerző:Bódi Éva (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:Csírafogyasztás : a legegyszerűbb út az egészséges táplálkozáshoz / Bódi Éva, Peles Ferenc, Kovács Béla
Dátum:2012
ISSN:1785-3184
Megjegyzések:Napjainkban egyre többet hallunk az egészségtudatos táplálkozás fontosságáról. Egyre többen keresik a vitaminokban, ásványi sókban gazdag, kímélő módon előállított, magas tápértékű élelmiszereket, amelyek természetes tápanyagtartalmukat megőrizték. Nagyon sokfajta zöldséget, gyümölcsöt és magvakat kellene beépíteni a mindennapi étrendünkbe ahhoz, hogy tökéletesen kielégítsük a szervezetünk tápanyagszükségletét. Meglepő azonban az a tény, hogy a csírák a szervezetünk számára az összes szükséges tápanyagot tartalmazzák, ráadásul olyan formában, amely könnyen és hatékonyan szívódik fel a szervezetünkben.
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok ismeretterjesztő, népszerűsítő cikk
étkezési csíra
egészséges táplálkozás
Megjelenés:Élelmezés, Élelmezésvezetők Országos Szövetségének szakmai és információs folyóirata. - 3 (2012), p. 16-17. -
További szerzők:Peles Ferenc (1979-) (mikrobiológia, élelmiszer-mikrobiológia, minőségügy) Kovács Béla (1963-) (okleveles vegyész, angol szakfordító)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1