CCL

Összesen 2 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM010162
Első szerző:Sipos Péter (agrármérnök)
Cím:Examination of nutritional properties of breads made by triticale and winter wheat flour mixtures / Péter Sipos, József Kruppa, Zoltán Győri
Dátum:2009
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
tritikálé
lisztminőség
Megjelenés:Cereal Foods World. - 54 : 2 (2009), p. 27. -
További szerzők:Kruppa József Győri Zoltán (1948-) (vegyész)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

2.

001-es BibID:BIBFORM010320
Első szerző:Tarján Zsuzsanna (élelmiszerminőségbiztosító agrármérnök)
Cím:Effects of particle size of nutritional parameters of wheat flour / Zsuzsanna Tarján, Péter Sipos, Zoltán Győri
Dátum:2009
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
Megjelenés:Cereal Foods World. - 54 : 2 (2009), p. 28. -
További szerzők:Sipos Péter (1975-) (agrármérnök) Győri Zoltán (1948-) (vegyész)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1