CCL

Összesen 3 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM016608
Első szerző:Győri Zoltán (vegyész)
Cím:Examination of technological and nutritional properties of breads made from triticale flour / Zoltán Győri, József Kruppa, Diána Ungai, Irma Győriné Mile, Péter Sipos
Dátum:2011
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Megjelenés:Proceedings of the 5th International Congress Flour-Bread '09 / Ed. Zaneta Ugarcic-Hardy. - p. 503-507.
További szerzők:Kruppa József Győriné Mile Irma Ungai Diána (1980-) (agrármérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

2.

001-es BibID:BIBFORM009734
Első szerző:Győri Zoltán (vegyész)
Cím:Examination of technological and nutritional properties of breads made form triticale flour / Zoltán Győri, József Kruppa, Péter Sipos, Diána Ungai, Irma Győriné Mile
Dátum:2009
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Megjelenés:5th International Congress FLOUR - BREAD '09 and 7th Croatian Congress of Cereal Technologists / ed. Ugarcic-Hardi, Zaneta. - p. 119. -
További szerzők:Kruppa József Ungai Diána (1980-) (agrármérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök) Győriné Mile Irma
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

3.

001-es BibID:BIBFORM010162
Első szerző:Sipos Péter (agrármérnök)
Cím:Examination of nutritional properties of breads made by triticale and winter wheat flour mixtures / Péter Sipos, József Kruppa, Zoltán Győri
Dátum:2009
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
tritikálé
lisztminőség
Megjelenés:Cereal Foods World. - 54 : 2 (2009), p. 27. -
További szerzők:Kruppa József Győri Zoltán (1948-) (vegyész)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1