CCL

Összesen 6 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM089843
Első szerző:Csapó János (agrármérnök)
Cím:The aflatoxin content of milk and dairy products as well as breast milk and the possibilities of detoxification / J. Csapó, Cs. Albert, P. Sipos
Dátum:2020
ISSN:1844-7449 2066-7744
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:Acta Universitatis Sapientiae, Alimentaria. - 13 : 1 (2020), p. 99-117. -
További szerzők:Albert Cs. Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Pályázati támogatás:EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00008
EFOP
Internet cím:DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

2.

001-es BibID:BIBFORM089844
Első szerző:Csapó János (agrármérnök)
Cím:Effect of UV light on food quality and safety / J. Csapó, J. Prokisch, Cs. Albert, P. Sipos
Dátum:2019
ISSN:1844-7449 2066-7744
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:Acta Universitatis Sapientiae, Alimentaria. - 12 : 1 (2019), p. 21-41. -
További szerzők:Prokisch József (1966-) (vegyész) Albert Cs. Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

3.

001-es BibID:BIBFORM069557
Első szerző:Diósi Gerda (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:Role of the farinograph test in the wheat flour quality determination / G. Diósi, M. Móré, P. Sipos
Dátum:2015
ISSN:1844-7449 2066-7744
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
farinograph
wheat
flour
Megjelenés:Acta Universitatis Sapientiae. Alimentaria 8 (2015), p. 104-110. -
További szerzők:Móré Mariann (1985-) (élelmiszerminőségbiztosító agrármérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
DOI
Borító:

4.

001-es BibID:BIBFORM071843
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Effect of different levels of nitrogen on the total polyphenol and total flavonoid content of sorghum and millet flours / Jevcsák Szintia, Murányi Eszter, Stündl László, Jóvér János, Sipos Péter
Dátum:2017
ISSN:2066-7744
Tárgyszavak:Agrártudományok Növénytermesztési és kertészeti tudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
Megjelenés:Acta Universitatis Sapientiae. Alimentaria. - 10 (2017), p. 107-115. -
További szerzők:Murányi Eszter (1981-) (környezetgazdálkodási-agrármérnök) Stündl László (1970-) (agrármérnök) Jóvér János (1988-) (környezetgazdálkodási agrármérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
DOI
Borító:

5.

001-es BibID:BIBFORM070768
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Alternative grains in nutrition / Sz. Jevcsák, P. Sipos
Dátum:2016
ISSN:2066-7744
Megjegyzések:Many people suffer from gluten sensitivity or gluten intolerance. They have to avoid or limit their gluten intake. Sorghum and millet are gluten-free cereals, wherefore persons with gluten sensitivity or gluten intolerance could consume them. Moreover, they have a lot of positive effects due to their phenolic compounds as phenol acid or flavonoid. Antioxidant activity in sorghum is especially high in comparison with other cereals. Our aim was to compare literature data about the chemical compositions of sorghum and millet with other grains.
Tárgyszavak:Agrártudományok Növénytermesztési és kertészeti tudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
Megjelenés:Acta Universitatis Sapientiae. Alimentaria. - 9 : 1 (2016), p. 69-76. -
További szerzők:Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

6.

001-es BibID:BIBFORM069556
Első szerző:Móré Mariann (élelmiszerminőségbiztosító agrármérnök)
Cím:Investigation of rheological properties winter wheat varieties during storage / M. Móré, G. Diósi, P. Sipos, Z. Győri
Dátum:2015
ISSN:1844-7449 2066-7744
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
winter wheat
reological properties
storage
valorigraph test
Megjelenés:Acta Universitatis Sapientiae. Alimentaria 8 (2015), p. 63-69. -
További szerzők:Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök) Győri Zoltán (1948-) (vegyész)
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
DOI
Borító:
Rekordok letöltése1