CCL

Összesen 20 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM088335
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Az álgabonák, mint kedvező táplálkozás-élettani hatással rendelkező növények szerepe sütőipari termékek előállításában / Jevcsák Szintia, Diósi Gerda, Sipos Péter
Dátum:2019
Megjegyzések:XIII. Nemzetközi Táplálkozásmarketing Konferencia (2019)(Debrecen)
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok nem besorolt
egyéb
További szerzők:Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

2.

001-es BibID:BIBFORM082582
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Starch content and composition of Sorghum bicolor (L.) Moench and Panicum miliaceum L. / Szintia Jevcsák, Gerda Diósi, Péter Sipos
Dátum:2019
Tárgyszavak:Agrártudományok Növénytermesztési és kertészeti tudományok előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:BiosysFoodEng2019. 3rd International Conference on Biosystems and Food Engineering : Book of Abstracts. - p. 356
További szerzők:Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

3.

001-es BibID:BIBFORM080154
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Pszeudocereáliákból készített innovatív próbatermékek vizsgálata és fogyasztói értékelése / Jevcsák Szintia, Sipos Péter
Dátum:2019
ISSN:2064-8839 2631-1380
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok magyar nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:Táplálkozásmarketing. - 6 : 1 (2019), p. 57-68. -
További szerzők:Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Pályázati támogatás:ÚNKP-18-3
Egyéb
Internet cím:Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

4.

001-es BibID:BIBFORM079198
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Buckwheat (Fagopyrum esculentum (Moench)), amaranth (Amaranthus spp.) and quinoa (Chenopodium quinoa (Wild)) in bakery products / Jevcsák Szintia, Diósi Gerda, Sipos Péter
Dátum:2019
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Megjelenés:10th International Congress Flour-Bread '19. 12th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh '19. Bookk of Abstracts / ed. Antun Jozinovič, Sandra Budžaki, Ivica Strelec, Ante Lončarič. - p. 98. -
További szerzők:Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

5.

001-es BibID:BIBFORM078494
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Pseudocereals and their utilization in bakery product developement / Jevcsák Szintia, Sipos Péter
Dátum:2019
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Megjelenés:19th ICC Conference 2019 Science Meets Technology : Book of Abstracts / ed. Brennan Charles, Schönlechner Regine. - p. 161-162
További szerzők:Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

6.

001-es BibID:BIBFORM076790
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Pszeudocereáliák alkalmazása különleges minőségű dúsított sütemény termékcsoport előállítására / Jevcsák Szintia, Sipos Péter
Dátum:2019
ISBN:978 615 5606 08 3
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Megjelenés:Táplálkozástudományi kutatások IX. PhD Konferencia programja és előadás összefoglalói / Szerk. Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre. - p. 14. -
További szerzők:Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

7.

001-es BibID:BIBFORM076397
035-os BibID:(Scopus)85079663752
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Műtrágyakezelés hatása a szemescirok lisztmintáinak zsírtartalmára és zsírsavösszetételére = Effect of fertilization on the fat content and fatty acid profile of sorghum flour samples / Jevcsák Szintia, Bíró Attila, Remenyik Judit, Lehoczki Gábor, Murányi Eszter, Jóvér János, Diósi Gerda, Sipos Péter
Dátum:2018
ISSN:0422-9576
Tárgyszavak:Agrártudományok Növénytermesztési és kertészeti tudományok magyar nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:Élelmiszervizsgálati Közlemények. - 64 : 4 (2018), p. 2278-2335. -
További szerzők:Biró Attila (1988-) (okleveles biomérnök) Gálné Remenyik Judit (1965-) (kémia tanár, okleveles vegyész) Lehoczki Gábor (1988-) (biológus, molekuláris biológus) Murányi Eszter (1981-) (környezetgazdálkodási-agrármérnök) Jóvér János (1988-) (környezetgazdálkodási agrármérnök) Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

8.

001-es BibID:BIBFORM075459
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Egyes gabonafélék rezisztens keményítő tartalmának vizsgálata / Jevcsák Szintia, Pesti-Asbóth Georgina, Bíróné Molnár Piroska, Remenyik Judit, Murányi Eszter, Sipos Péter
Dátum:2018
ISBN:978 615 5606 06 09
Tárgyszavak:Agrártudományok Növénytermesztési és kertészeti tudományok előadáskivonat
Megjelenés:Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIII. Vándorgyűlése Program Füzet és az Előadások Összefoglalói / szerk. Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre. - p. 30. -
További szerzők:Pesti-Asbóth Georgina (1990-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Bíróné Molnár Piroska (1970-) (biokémia) Gálné Remenyik Judit (1965-) (kémia tanár, okleveles vegyész) Murányi Eszter (1981-) (környezetgazdálkodási-agrármérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

9.

001-es BibID:BIBFORM074345
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Termesztett köles és szemes cirok felhasználása, a termékek fizikai, kémiai és reológiai tulajdonságainak vizsgálata / Jevcsák Szintia, Sipos Péter
Dátum:2018
ISBN:978-963-490-009-2
Tárgyszavak:Agrártudományok Növénytermesztési és kertészeti tudományok tanulmány, értekezés
Megjelenés:"Termőföldtől az asztalig" A Tormay Béla Szakkollégium hallgatóinak tudományos eredményei / szerk. Illés Árpád, Bodnár Karina Bianka. - p. 17-22. -
További szerzők:Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Pályázati támogatás:ÚNKP-17-3 - Új Nemzeti Kiválóság Program
Egyéb
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

10.

001-es BibID:BIBFORM073930
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Total starch content and properties of two proso millet (Panicum miliaceum L.) varieties / Sz. Jevcsák, G. Pesti-Asbóth, P. Bíróné Molnár, J. Remenyik, E. Murányi, G. Diósi, P. Sipos
Dátum:2018
ISBN:978-606-12-1546-1
Tárgyszavak:Agrártudományok Növénytermesztési és kertészeti tudományok előadáskivonat
Megjelenés:9th Central European Congress on Food (CEFood). Food Science for Well-being / ed. L. Gaceu, M. Mironescu, G. Mohan. - p. 139. -
További szerzők:Pesti-Asbóth Georgina (1990-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Bíróné Molnár Piroska (1970-) (biokémia) Gálné Remenyik Judit (1965-) (kémia tanár, okleveles vegyész) Murányi Eszter (1981-) (környezetgazdálkodási-agrármérnök) Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

11.

001-es BibID:BIBFORM072440
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:A cirok és a köles - mint alternatív gabonafélék - táplálkozás-élettani hatásai / Jevcsák Szintia, Sipos Péter
Dátum:2016
ISSN:1587-1282
Tárgyszavak:Agrártudományok Növénytermesztési és kertészeti tudományok magyar nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
Megjelenés:Agrártudományi Közlemények = Acta Agraria Debreceniensis 69 (2016), p. 91-95. -
További szerzők:Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

12.

001-es BibID:BIBFORM072447
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Sorghum and millet as alternative grains and their utilization in gluten free product developement / Szintia Jevcsák, Péter Sipos
Dátum:2017
Tárgyszavak:Agrártudományok Növénytermesztési és kertészeti tudományok előadáskivonat
Megjelenés:21. World Congress of Clinical Nutrition. Motto: Joining medicine, food and agriculture for healthier nutrition. Program and Abstract book / ed. I. Télessy. - p. 114
További szerzők:Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1 2