CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM109495
035-os BibID:(WoS)000610838200001 (ScopuS)85099968537 (cikkazonosító)e13617
Első szerző:Liburdi, Katia
Cím:Catalytic properties of lipoxygenase extracted from different varieties of Pisum sativum and Lens culinaris / Katia Liburdi, Marco Esti, Verdiana Petroselli, Nóra Mendler-Drienyovszki, Emanuele Radicetti, Roberto Mancinelli
Dátum:2021
ISSN:0145-8884
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:Journal Of Food Biochemistry. - 45 : 2 (2021), p. 1-8. -
További szerzők:Esti, Marco Petroselli, Verdiana Mendlerné Drienyovszki Nóra (1977-) (agrármérnök) Radicetti, Emanuele Mancinelli, Roberto
Internet cím:Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1