Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
CCL parancs
CCL
Összesen 2 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM091870
Első szerző:
Szűcs István (agrárközgazdász)
Cím:
Füstölt barramundi filé termékek hazai fogyasztói megítélésének vizsgálata / Szűcs István, Tikász Ildikó Edit, Karnai Laura, Stündl László
Dátum:
2016
ISSN:
2064-8839
Tárgyszavak:
Társadalomtudományok
Gazdálkodás- és szervezéstudományok
magyar nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:
Táplálkozásmarketing. - 3 : 1 (2016), p. 21-36. -
További szerzők:
Tikász Ildikó Edit (1980-) (gazdasági agrármérnök)
Karnai Laura (1991-) (közgazdász)
Stündl László (1970-) (agrármérnök)
Internet cím:
Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
2.
001-es BibID:
BIBFORM072375
Első szerző:
Szűcs István (agrárközgazdász)
Cím:
Testing for Consumer Preferences of Smoked Asian Sea Bass (Barramundi) Filet Products in Hungary / Szűcs István, Tikász Ildikó Edit, Fehér Milán, Stündl László
Dátum:
2018
ISSN:
2331-1975
Megjegyzések:
The present paper discusses the findings of primary research related to the development of smoked fish filet made of the barramundi into a functional food, including product tasting. The study sought to provide information for the target audience, in our case, for consumers in hypermarkets on (1) about their certain fish consumption habits, (2) their attitudes towards conscious fish consumption, (3) the reputation of the barramundi brought to the domestic market recently and the related considerations of consumers, and (4) consumers' perceptions of the latest product development, smoked barramundi enriched with substances of positive nutritional benefits (e.g. vitamin complex, pumpkin-seed oil, Gingko Biloba extract, Sylibum marianum oil, etc.). On the basis of the research, it can be concluded that product development is on the right track, it fulfills all the habits, expectations and demands of the target audience for fish consumption.
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
functional food
Barramundi filet
consumer preferences
Megjelenés:
Cogent Business & Management. - 5 : 1 (2018), p. 1-19. -
További szerzők:
Tikász Ildikó Edit (1980-) (gazdasági agrármérnök)
Fehér Milán (1985-) (agrármérnök)
Stündl László (1970-) (agrármérnök)
Internet cím:
Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.