Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
CCL parancs
CCL
Összesen 5 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM059003
Első szerző:
Boros Norbert (agrármérnök)
Cím:
Effect of mineral fertilization on extensigraph properties of winter wheat in 2006 / Boros N., Pongráczné Barancsi Á., Mezei Z.
Dátum:
2008
ISSN:
0133-3720 1788-9170
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Növénytermesztési és kertészeti tudományok
konferenciacikk
Megjelenés:
Cereal Research Communications. - 36 : Suppl.5 (2008), p. 559-562. -
További szerzők:
Pongráczné Barancsi Ágnes (1975-) (agrármérnök)
Mezei Zoltán (1980-) (agrármérnök)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
2.
001-es BibID:
BIBFORM060848
Első szerző:
Mezei Zoltán (agrármérnök)
Cím:
Takarmány- és közepes minőségű búzafajták nyersfehérje- és aminosavtartalmának összefüggései / Mezei Zoltán, Boros Norbert, Pongráczné Barancsi Ágnes, Győri Zoltán, Csapó János
Dátum:
2008
ISBN:
978-963-9639-24-9
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
tanulmány, értekezés
Megjelenés:
Ifjúsági Tudományos Fórum (14.)(2008.04.03.)(Keszthely). - 14. Ifjúsági Tudományos Fórum Pannon Egyetem Georgikon Mezőgazdaságtudományi Kar, Keszthely, 2008. április 3. : [elektronikus dokumentum]. - [5] p. -
További szerzők:
Boros Norbert (1977-) (agrármérnök)
Pongráczné Barancsi Ágnes (1975-) (agrármérnök)
Győri Zoltán
Csapó János (1950-) (agrármérnök)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
3.
001-es BibID:
BIBFORM060859
Első szerző:
Pongráczné Barancsi Ágnes (agrármérnök)
Cím:
Szegedi őszi búza fajták alveográfos mutatói / Pongráczné Barancsi Ágnes, Mezei Zoltán, Győri Zoltán, Sípos Péter, Boros Norbert
Dátum:
2008
ISBN:
978-963-9639-24-9
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Növénytermesztési és kertészeti tudományok
tanulmány, értekezés
Megjelenés:
14. Ifjúsági Tudományos Fórum Pannon Egyetem Georgikon Mezőgazdaságtudományi Kar, Keszthely, 2008. április 3. : [elektronikus dokumentum]. - [5] p. -
További szerzők:
Mezei Zoltán (1980-) (agrármérnök)
Győri Zoltán
Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Boros Norbert (1977-) (agrármérnök)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
4.
001-es BibID:
BIBFORM059002
Első szerző:
Pongráczné Barancsi Ágnes (agrármérnök)
Cím:
Effect of cropping site on the quality of winter wheat during the 2006/2007 vegetation period / Pongráczné Barancsi Á., Unga D., Boros N., Boros Norbert, Mezei Z.
Dátum:
2008
ISSN:
0133-3720 1788-9170
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Növénytermesztési és kertészeti tudományok
konferenciacikk
Megjelenés:
Cereal Research Communications. - 36 : Suppl.5 (2008), p. 611-614. -
További szerzők:
Ungai Diána (1980-) (agrármérnök)
Boros Norbert (1977-) (agrármérnök)
Mezei Zoltán (1980-) (agrármérnök)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
5.
001-es BibID:
BIBFORM060992
Első szerző:
Tarján Zsuzsanna (élelmiszerminőségbiztosító agrármérnök)
Cím:
Effect of milling and sieving on some quality parameters of wheat flour / Zsuzsanna Tarján, Norbert Boros, Zoltán Mezei, Péter Sipos
Dátum:
2009
ISSN:
1450-5029
Megjegyzések:
Wheat is one of the most important cereals in the world and the bread made of its flour belongs to the everyday life of humanmankind. The Hungarian standard relating to the laboratory production of wheat flour (MSZ 6367/9-1989) does not mention the typeof laboratory mill used for milling, and it only builds up some general criteria, such as: the laboratory mill should be provided withfour differently nicked barrels, a sieve with appropriate hole sizes, and also with the separated collections of the pilot flour and thebran. Our study was started at this point and the answers for the following questions were aimed to be found: do the flour patternsstudied and produced with different grinding and sieving techniques, widely used in laboratory mills of the same wheat pattern showany alterations after the impact of the formula production as regards chemical constitutions (protein content, wet gluten content).Various flours and whole grains of the wheat patterns sieved with different particle sizes were studied in this experiment. The resultsour research confirm that the quality of wheat flour can be modified by different methods of pattern production.
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
mills
sieving
particle sizes
Megjelenés:
Journal on Processing and Energy in Agriculture 13 : 4 (2009), p. 332-334. -
További szerzők:
Boros Norbert (1977-) (agrármérnök)
Mezei Zoltán (1980-) (agrármérnök)
Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Szerző által megadott URL
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.