CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM072845
Első szerző:Albert Csilla (gyógyszerész)
Cím:Production of highly nutritious functional food with the supplementation of wheat flour with lysine / Cs. Albert, S. Gombos, R. V. Salamon, Z. Csiki, J. Prokisch, J. Csapó
Dátum:2017
ISSN:2066-7744
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
L-lysine
Maillard reaction
high-performance liquid chromatog- raphy
amino acid analysis
biological value of protein
essential amino acid
lysine supplementation
Megjelenés:Acta Universitatis Sapientiae, Alimentaria. - 10 : 1 (2017), p. 5-20. -
További szerzők:Gombos Sándor (1962-) (vegyész) Salamon Rozália Veronika (1979-) (élelmiszermérnök) Csiki Zoltán (1962-) (belgyógyász, allergológus, klinikai immunológus, reumatológus) Prokisch József (1966-) (vegyész) Csapó János (1950-) (agrármérnök)
Internet cím:Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1