CCL

Összesen 7 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM064799
Első szerző:Ács Péterné Bozóky Erika (élelmiszermérnök)
Cím:Bread from corn starch for dietetic purposes : II. Formation of the visual and technological properties / E. Ács, Zs. Kovács, J. Matuz
Dátum:1996
ISSN:0133-3720
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
Megjelenés:Cereal Research Communications. - 24 (1996), p. 451-459. -
További szerzők:Kovács Zsuzsa Matuz János
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

2.

001-es BibID:BIBFORM064798
Első szerző:Ács Péterné Bozóky Erika (élelmiszermérnök)
Cím:Bread from corn starch for dietetic purposes : I. Structure formation / E. Ács, Zs. Kovács, J. Matuz
Dátum:1996
ISSN:0133-3720
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
Megjelenés:Cereal Research Communications. - 24 : 4 (1996), p. 441-449. -
További szerzők:Kovács Zsuzsa Matuz János
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

3.

001-es BibID:BIBFORM064862
Első szerző:Bóna Lajos
Cím:Correlation between screening methods and technological quality characteristics in bread wheat / L. Bóna, J. Matuz, E. Acs
Dátum:2003
ISSN:0133-3720 1788-9170
Tárgyszavak:Agrártudományok Növénytermesztési és kertészeti tudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
Megjelenés:Cereal Research Communications. - 31 : 1-2 (2003), p. 201-204. -
További szerzők:Matuz János Ács Péterné Bozóky Erika (1957-) (élelmiszermérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

4.

001-es BibID:BIBFORM064660
Első szerző:Cseuz László
Cím:Changes in bread-making quality of Szeged wheat cultivars due to the differences in location and year effects / László Cseuz, János Matuz, Erika Ács, Péter Fónad, János Falusi
Dátum:2008
ISSN:0133-3720 1788-9170
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
Megjelenés:Cereal Research Communications. - 36 : Suppl.5 (2008), p. 131-134. -
További szerzők:Matuz János Ács Péterné Bozóky Erika (1957-) (élelmiszermérnök) Fónad Péter Falusi János
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

5.

001-es BibID:BIBFORM064853
Első szerző:Fónad Péter
Cím:Effects of harvest time on the quality components of winter wheat / Péter Fónad, Erika Ács, László Cseuz, Lajos Bóna, János Matuz
Dátum:2008
ISSN:0133-3720 1788-9170
Tárgyszavak:Agrártudományok Növénytermesztési és kertészeti tudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
Megjelenés:Cereal Research Communications. - 36 (2008), p. 127-130. -
További szerzők:Ács Péterné Bozóky Erika (1957-) (élelmiszermérnök) Cseuz László Bóna Lajos Matuz János
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

6.

001-es BibID:BIBFORM064800
Első szerző:Matuz János
Cím:Inheritance of bread making quality in crosses of Hungarian and North-American winter wheats (Triticum aestivum L.) / J. Matuz, Z. Kertész, E. Ács
Dátum:1993
ISSN:0133-3720
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
Megjelenés:Cereal Research Communications. - 21 : 1 (1993), p. 39-43. -
További szerzők:Kertész Z. Ács Péterné Bozóky Erika (1957-) (élelmiszermérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

7.

001-es BibID:BIBFORM064801
Első szerző:Sági H.
Cím:Genetic identification, agronomic performance and technological quality of tissue culture-induced dwarfs of the mv-4 winter-wheat / H. Sági, A. Börner, E. Ács, T. Bartók, F. Sági
Dátum:1993
ISSN:0133-3720
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
Megjelenés:Cereal Research Communications. - 21 : 4 (1993), p. 309-315. -
További szerzők:Börner A. Ács Péterné Bozóky Erika (1957-) (élelmiszermérnök) Bartók T. Sági F.
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1