CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM010163
Első szerző:Boros Norbert (agrármérnök)
Cím:Effects of protein content and gluten properties of wheat flour on extersograph characteristics of dough / Norbert Boros, Péter Sipos, Zsuzsanna Tarján, Éva Kónya, Mária Borbély, Zoltán Győri
Dátum:2009
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
extensograph
Megjelenés:5th International Congress FLOUR - BREAD '09 and 7th Croatian Congress of Cereal Technologists / ed. Ugarcic-Hardi, Zaneta. - p. 54. -
További szerzők:Tarján Zsuzsanna (1984-) (élelmiszerminőségbiztosító agrármérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök) Kónya Éva (1985-) (biomérnök) Borbélyné Varga Mária (1952-) (vegyész) Győri Zoltán (1948-) (vegyész)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1