CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM097409
Első szerző:Kóródi Márta (közgazdász, közgazdász-tanár)
Cím:Product Specification Features Provided by Four-Star Hotels in Hungary / Kóródi Márta, Povenszki Kamilla
Dátum:2021
Megjegyzések:The product management, as a sub-process of hotel management affects several organizational units, influences the operation and market position of hotel. Its development has been differentiated from package offers through special, price-advantage-based communication to offers consisting of segment-specific service combinations that also take seasonal characteristics into account. The research is based on the identification, analysis and comparison of product-specific offers of four-star hotels in Hungary. The study seeks to answer how the phases of product specification appear in hotel offers. This is analyzed on a systematic sample (60 hotels). The evaluation is followed by multi-level ranking and relationship analysis. The practical applicability of the conclusions of the study will be reflected in the successful product development, in that the product can be considered as a unique, specialized supply set, while the package can be considered as a general supply set.
ISBN:978-973-53-2752-1
Tárgyszavak:Társadalomtudományok Gazdálkodás- és szervezéstudományok könyvfejezet
könyvrészlet
hotel management
differential product development
Megjelenés:Challenges in The Carpathian Basin, Global Challenges - Local Answers. Independencies or Slobalisation / Executive ed. Nagy Benedek; Ed. Bíró Bíborka Eszter, Csata Andrea, György Ottilia, Kassay János, Koroseczné Pavlin Rita, Madaras Szilárd, Pál László, Péter Katalin, Szőcs Attila, Tánczos Levente József, Telegdy Balázs. - p. 1257-1270. -
További szerzők:Povenszki Kamilla
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1