CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM075233
Első szerző:Diósi Gerda (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:Research of rheological parameters of marinated tofu / G. Diósi, Sz. Jevcsák, G. Kiss, V. Nagy, E. Máthé
Dátum:2018
ISBN:978-963-490-0245
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Megjelenés:FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference / ed. Z. Győri. - p. 42-43. -
További szerzők:Jevcsák Szintia (1989-) (táplálkozástudományi szakember) Kiss Gabriella (1995-) (élelmiszermérnök) Nagy Vivien (1994-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök; élelmiszermérnök) Máthé Endre (1964-) (genetikus, molekuláris sejtbiológus)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1