Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
CCL parancs
CCL
Összesen 17 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM105192
Első szerző:
Diósi Gerda (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:
Malátával és sörtörköllyel dúsított élesztővel és kovásszal készített ciabatta / Diósi Gerda Nagy Vivien, Máthé Endre, Jevcsák Szintia
Dátum:
2022
ISBN:
978-615-5606-12-0
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:
Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése: Programfüzet és Összefoglalók / szerk. Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre. - p. 29. -
További szerzők:
Nagy Vivien (1994-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök; élelmiszermérnök)
Máthé Endre (1964-) (genetikus, molekuláris sejtbiológus)
Jevcsák Szintia (1989-) (táplálkozástudományi szakember)
Pályázati támogatás:
2018-2.1.3-EUREKA-2018-00004 Innovatív kompozit és dúsított lisztek fejlesztése a sütőipari termékek táplálkozási tulajdonságainak javítására
Egyéb
Internet cím:
Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
2.
001-es BibID:
BIBFORM097119
Első szerző:
Diósi Gerda (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:
A kenyérgabona őrlési értékét meghatározó tulajdonságok / Diósi Gerda, Jevcsák Szintia
Dátum:
2021
ISSN:
1586-9652
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
ismeretterjesztő, népszerűsítő cikk
folyóiratcikk
Megjelenés:
Értékálló Aranykorona. - (2021), p. 7-8. -
További szerzők:
Jevcsák Szintia (1989-) (táplálkozástudományi szakember)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
3.
001-es BibID:
BIBFORM075460
Első szerző:
Diósi Gerda (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:
Amerikai és európai zabkásák tejes és vizes alapú elkészítésének reológiai tulajdonságai / Diósi Gerda, Nagy Vivien, Jevcsák Szintia, Máthé Endre
Dátum:
2018
ISBN:
978 615 5606 06 09
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
Megjelenés:
Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIII. Vándorgyűlése Program Füzet és az Előadások Összefoglalói / szerk. Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre. - p. 24. -
További szerzők:
Nagy Vivien (1994-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök; élelmiszermérnök)
Jevcsák Szintia (1989-) (táplálkozástudományi szakember)
Máthé Endre (1964-) (genetikus, molekuláris sejtbiológus)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
4.
001-es BibID:
BIBFORM075233
Első szerző:
Diósi Gerda (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:
Research of rheological parameters of marinated tofu / G. Diósi, Sz. Jevcsák, G. Kiss, V. Nagy, E. Máthé
Dátum:
2018
ISBN:
978-963-490-0245
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
Megjelenés:
FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference / ed. Z. Győri. - p. 42-43. -
További szerzők:
Jevcsák Szintia (1989-) (táplálkozástudományi szakember)
Kiss Gabriella (1995-) (élelmiszermérnök)
Nagy Vivien (1994-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök; élelmiszermérnök)
Máthé Endre (1964-) (genetikus, molekuláris sejtbiológus)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
5.
001-es BibID:
BIBFORM073931
Első szerző:
Diósi Gerda (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:
Rheologycal parameters of alternative cereal cookies / G. Diósi, B. Surányi, Sz. Jevcsák, E. Máthé
Dátum:
2018
ISBN:
978-606-12-1546-1
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
Megjelenés:
9th Central European Congress on Food (CEFood). Food Science for Well-being : Abstract book / ed. L. Gaceu, M. Mironescu, G. Mohan. - p. 15. -
További szerzők:
Surányi Botond (1993-) (táplálkozástudományi hallgató)
Jevcsák Szintia (1989-) (táplálkozástudományi szakember)
Máthé Endre (1964-) (genetikus, molekuláris sejtbiológus)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
6.
001-es BibID:
BIBFORM105191
Első szerző:
Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:
Sütőipari termékek fejlesztése különböző rostok és technológiák alkalmazásával / Jevcsák Szintia, Nagy Vivien, Máthé Endre, Diósi Gerda
Dátum:
2022
ISBN:
978-615-5606-12-0
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:
Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése: Programfüzet és Összefoglalók / szerk. Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre.. - p. 40-40. -
További szerzők:
Nagy Vivien (1994-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök; élelmiszermérnök)
Máthé Endre (1964-) (genetikus, molekuláris sejtbiológus)
Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Pályázati támogatás:
2018-2.1.3-EUREKA-2018-00004 Innovatív kompozit és dúsított lisztek fejlesztése a sütőipari termékek táplálkozási tulajdonságainak javítására
Egyéb
Internet cím:
Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
7.
001-es BibID:
BIBFORM088335
Első szerző:
Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:
Az álgabonák, mint kedvező táplálkozás-élettani hatással rendelkező növények szerepe sütőipari termékek előállításában / Jevcsák Szintia, Diósi Gerda, Sipos Péter
Dátum:
2019
Megjegyzések:
XIII. Nemzetközi Táplálkozásmarketing Konferencia (2019)(Debrecen)
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
nem besorolt
egyéb
További szerzők:
Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
8.
001-es BibID:
BIBFORM082582
Első szerző:
Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:
Starch content and composition of Sorghum bicolor (L.) Moench and Panicum miliaceum L. / Szintia Jevcsák, Gerda Diósi, Péter Sipos
Dátum:
2019
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Növénytermesztési és kertészeti tudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:
BiosysFoodEng2019. 3rd International Conference on Biosystems and Food Engineering : Book of Abstracts. - p. 356
További szerzők:
Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
9.
001-es BibID:
BIBFORM079198
Első szerző:
Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:
Buckwheat (Fagopyrum esculentum (Moench)), amaranth (Amaranthus spp.) and quinoa (Chenopodium quinoa (Wild)) in bakery products / Jevcsák Szintia, Diósi Gerda, Sipos Péter
Dátum:
2019
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
Megjelenés:
10th International Congress Flour-Bread '19. 12th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh '19. Bookk of Abstracts / ed. Antun Jozinovič, Sandra Budžaki, Ivica Strelec, Ante Lončarič. - p. 98. -
További szerzők:
Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
10.
001-es BibID:
BIBFORM076397
035-os BibID:
(Scopus)85079663752
Első szerző:
Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:
Műtrágyakezelés hatása a szemescirok lisztmintáinak zsírtartalmára és zsírsavösszetételére = Effect of fertilization on the fat content and fatty acid profile of sorghum flour samples / Jevcsák Szintia, Bíró Attila, Remenyik Judit, Lehoczki Gábor, Murányi Eszter, Jóvér János, Diósi Gerda, Sipos Péter
Dátum:
2018
ISSN:
0422-9576
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Növénytermesztési és kertészeti tudományok
magyar nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:
Élelmiszervizsgálati Közlemények. - 64 : 4 (2018), p. 2278-2335. -
További szerzők:
Biró Attila (1988-) (okleveles biomérnök)
Gálné Remenyik Judit (1965-) (kémia tanár, okleveles vegyész)
Lehoczki Gábor (1988-) (biológus, molekuláris biológus)
Murányi Eszter (1981-) (környezetgazdálkodási-agrármérnök)
Jóvér János (1988-) (környezetgazdálkodási agrármérnök)
Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:
Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
11.
001-es BibID:
BIBFORM073930
Első szerző:
Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:
Total starch content and properties of two proso millet (Panicum miliaceum L.) varieties / Sz. Jevcsák, G. Pesti-Asbóth, P. Bíróné Molnár, J. Remenyik, E. Murányi, G. Diósi, P. Sipos
Dátum:
2018
ISBN:
978-606-12-1546-1
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Növénytermesztési és kertészeti tudományok
előadáskivonat
Megjelenés:
9th Central European Congress on Food (CEFood). Food Science for Well-being / ed. L. Gaceu, M. Mironescu, G. Mohan. - p. 139. -
További szerzők:
Pesti-Asbóth Georgina (1990-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Bíróné Molnár Piroska (1970-) (biokémia)
Gálné Remenyik Judit (1965-) (kémia tanár, okleveles vegyész)
Murányi Eszter (1981-) (környezetgazdálkodási-agrármérnök)
Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
12.
001-es BibID:
BIBFORM072448
Első szerző:
Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:
Köles és cirok lisztből készült keksz receptúrák kidolgozása, alkalmazása és az elkészült termékek vizsgálata / Jevcsák Szintia, Diósi Gerda, Sipos Péter
Dátum:
2018
ISBN:
978 615 5606 05 2
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Növénytermesztési és kertészeti tudományok
előadáskivonat
Megjelenés:
Táplálkozástudományi kutatások VIII. PhD konferencia program és előadás összefoglalók / szerk. Gelencsér Éva, Lugasi Andrea. - p. 14. -
További szerzők:
Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
2
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.