Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
CCL parancs
CCL
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM073931
Első szerző:
Diósi Gerda (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:
Rheologycal parameters of alternative cereal cookies / G. Diósi, B. Surányi, Sz. Jevcsák, E. Máthé
Dátum:
2018
ISBN:
978-606-12-1546-1
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
Megjelenés:
9th Central European Congress on Food (CEFood). Food Science for Well-being : Abstract book / ed. L. Gaceu, M. Mironescu, G. Mohan. - p. 15. -
További szerzők:
Surányi Botond (1993-) (táplálkozástudományi hallgató)
Jevcsák Szintia (1989-) (táplálkozástudományi szakember)
Máthé Endre (1964-) (genetikus, molekuláris sejtbiológus)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.