CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM078911
Első szerző:Soós Áron (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:The effect of the preparation method on the physical and chemical characteristics of propolis tinctures / Áron Soós, Nikoletta Tóth, Éva Bódi, Szilvia Várallyay, Szabolcs Molnár, Béla Kovács
Dátum:2018
ISSN:1587-1282
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
Megjelenés:Agrártudományi közlemények = Acta agraria Debreceniensis. - 74 (2018), p. 163-168. -
További szerzők:Tóth Nikoletta (1993-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Bódi Éva (1987-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Várallyay Szilvia (1990-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Molnár Szabolcs (1978-) (élelmiszermérnök) Kovács Béla (1963-) (okleveles vegyész, angol szakfordító)
Internet cím:Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1