Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
CCL parancs
CCL
Összesen 2 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM056016
Első szerző:
Rácz Gábor
Cím:
Concentration of 'Oblachinska' sour cherry juice using osmotic distillation / Rácz Gábor, Papp Nóra, Hegedűs Attila, Szabó Zoltán, Nyéki József, Szabó Tibor, Stefanovits-Bányai Éva, Vatai Gyula
Dátum:
2012
ISSN:
1585-0404
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Növénytermesztési és kertészeti tudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
Megjelenés:
International Journal of Horticultural Science. - 18 : 1 (2012), p. 31-34. -
További szerzők:
Papp Nóra (1985-) (élelmiszermérnök)
Hegedűs Attila
Szabó Zoltán
Nyéki József (1944-2022) (kertészmérnök)
Szabó Tibor
Stefanovits-Bányai Éva (1951-) (növényvédelmi szakmérnök)
Vatai Gyula
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
2.
001-es BibID:
BIBFORM056023
Első szerző:
Rácz Gábor
Cím:
Potassium acetate solution as a promising option to osmotic distillation for sour cherry (Prunus cerasus L.)juice concentration / G. Rácz, M. R. Alam, Ch. K. Arekatte, K. Alberta, N. Papp, É. Stefanovits-Bányai, P. Russo, M. DiMatteo, Gy. Vatai
Dátum:
2014
ISSN:
0139-3006 1588-2535
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Növénytermesztési és kertészeti tudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
Megjelenés:
Acta Alimentaria. - 43 : Suppl. 1 (2014), p. 114-123. -
További szerzők:
Alam, M. R.
Arekatte, Ch. K.
Alberta, K.
Papp Nóra (1985-) (élelmiszermérnök)
Stefanovits-Bányai Éva (1951-) (növényvédelmi szakmérnök)
Russo, P.
DiMatteo, M.
Vatai Gyula
Internet cím:
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.