CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM060565
Első szerző:Nagy Anikó (dietetikus, táplálkozástudományi szakember)
Cím:Minőségi bárányhús mint funkcionális élelmiszer : fejlesztési lehetőségek / Nagy Anikó, Jávor András, Csiki Zoltán
Dátum:2014
ISSN:0030-6002
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idézhető absztrakt
bárányhús
funkcionális élelmiszer
Megjelenés:Orvosi Hetilap. - 155 : 45 (2014), p. [1808]. -
További szerzők:Jávor András (1952-) (agrármérnök) Csiki Zoltán (1962-) (belgyógyász, allergológus, klinikai immunológus, reumatológus)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1