CCL

Összesen 6 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM071809
Első szerző:Csanádi József
Cím:Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd / Csanádi József, Kárnyáczki Zsuzsanna, Bajúsz Ildikó, Bara-Herczegh Ottilia, Fenyvessy József
Dátum:2010
ISSN:1788-6392
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
Megjelenés:Review of Faculty of Engineering. Analecta Technica Szegedinensia. - 2-3 (2010), p. 36-43. -
További szerzők:Kárnyáczki Zsuzsanna (1984-) (Élelmiszer minőségbiztosító agrármérnök) Bajúsz Ildikó Baráné Herczegh Ottilia Fenyvessy József (agrár)
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

2.

001-es BibID:BIBFORM071797
Első szerző:Gyimes Ernő
Cím:Funkcionális élelmiszerek fejlesztése: Háttér és eredmények / Gyimes Ernő, Csanádi József, Szabó P. Balázs, Krisch Judit, Gábor Miklósné, Kovács Erzsébet, Horváthné Almássy Katalin, Baráné Herczegh Ottilia, Fenyvessy József, Kárnyáczki Zsuzsanna, Szűcs Tibor, Tóth Zsuzsanna, Véha Antal
Dátum:2012
ISSN:2061-3954
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok magyar nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
Funkcionális élelmiszer
Megjelenés:Élelmiszer Tudomány Technológia. - 2 (2012), p. 6-14. -
További szerzők:Csanádi József Szabó P. Balázs Krisch Judit Gábor Miklósné Kovács Erzsébet Horváth-Almássy Katalin Baráné Herczegh Ottilia Fenyvessy József (agrár) Kárnyáczki Zsuzsanna (1984-) (Élelmiszer minőségbiztosító agrármérnök) Szűcs Tibor Tóth Zsuzsanna Véha Antal (1956-)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

3.

001-es BibID:BIBFORM081787
Első szerző:Kárnyáczki Zsuzsanna (Élelmiszer minőségbiztosító agrármérnök)
Cím:Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei / Kárnyáczki Zsuzsanna, Csanádi József, Fenyvessy József
Dátum:2011
Megjegyzések:A fokozódó stressz és a nem megfelel táplálkozás következtében egyre gyakoribbak a "civilizációs" betegségek. Megoldást jelenthet a megváltozott életmódhoz illeszkedő tudatos táplálkozás. A világ fejlett országaiban már jelen vannak az úgynevezett "funkcionális élelmiszerek", melyek valamilyen táplálkozásbiológiai előnnyel rendelkeznek. Az elfogyasztott táplálék zsírtartalma, zsírsav-összetétele kockázati tényez lehet a szív-, és érrendszeri, illetve egyes daganatos betegségek kialakulásában, így az előnyös, vagy akár a véd hatású zsírsavösszetétel biztosítása lehet ségeket kínál újabb funkcionális élelmiszerek fejlesztésére. A TEJUT_08 projekt keretein belül vizsgálatokat végeztünk arra, hogy milyen lehetőségek vannak a tejtermékek zsírsavösszetételének kedvező irányú módosítására takarmányozással (biokonverzióval), illetve speciális zsírsavkészítmény gyártásközi felhasználásával.
ISBN:978-963-9639-42-3
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Megjelenés:XVII. Ifjúsági Tudományos Fórum : Konferencia. - p. [1-6]. -
További szerzők:Csanádi József Fenyvessy József (agrár)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

4.

001-es BibID:BIBFORM071793
Első szerző:Kárnyáczki Zsuzsanna (Élelmiszer minőségbiztosító agrármérnök)
Cím:Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei / Kárnyáczki Zsuzsanna, Béri Béla, Fenyvessy József, Csanádi József
Dátum:2010
ISSN:1587-1282
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok magyar nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
funkcionális élelmiszer
Megjelenés:Agrártudományi közlemények. - 40 (2010), p. 33-36. -
További szerzők:Béri Béla (1951-) (agrármérnök) Fenyvessy József (agrár) Csanádi József
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

5.

001-es BibID:BIBFORM058657
Első szerző:Kárnyáczki Zsuzsanna (Élelmiszer minőségbiztosító agrármérnök)
Cím:Kísérleti tejtermékek E-vitamin tartalmának vizsgálata / Kárnyáczki Zsuzsanna, Csanádi József, Fenyvessy József, Béri Béla
Dátum:2015
ISSN:1587-1282
Tárgyszavak:Agrártudományok Állattenyésztési tudományok magyar nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
szarvasmarha
E-vitamin és szelén etetés
funkcionális tejtermék
Megjelenés:Agrártudományi Közlemények. - 65 (2015), p. 49-52. -
További szerzők:Csanádi József Fenyvessy József (agrár) Béri Béla (1951-) (agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

6.

001-es BibID:BIBFORM081759
Első szerző:Lendvai Edina
Cím:Új szimbiotikus joghurt fejlesztésének értékelése / Lendvai Edina, Krisch Judit, Kárnyáczki Zsuzsanna, Fenyvessy József, Tóth Zsuzsanna, Csanádi József
Dátum:2012
ISSN:1219-3224
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok magyar nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:Tejgazdaság. - 72 : 1-2 (2012), p. 37-45. -
További szerzők:Krisch Judit Kárnyáczki Zsuzsanna (1984-) (Élelmiszer minőségbiztosító agrármérnök) Fenyvessy József (agrár) Tóth Zsuzsanna Csanádi József
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1