CCL

Összesen 17 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM105192
Első szerző:Diósi Gerda (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:Malátával és sörtörköllyel dúsított élesztővel és kovásszal készített ciabatta / Diósi Gerda Nagy Vivien, Máthé Endre, Jevcsák Szintia
Dátum:2022
ISBN:978-615-5606-12-0
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése: Programfüzet és Összefoglalók / szerk. Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre. - p. 29. -
További szerzők:Nagy Vivien (1994-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök; élelmiszermérnök) Máthé Endre (1964-) (genetikus, molekuláris sejtbiológus) Jevcsák Szintia (1989-) (táplálkozástudományi szakember)
Pályázati támogatás:2018-2.1.3-EUREKA-2018-00004 Innovatív kompozit és dúsított lisztek fejlesztése a sütőipari termékek táplálkozási tulajdonságainak javítására
Egyéb
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

2.

001-es BibID:BIBFORM097119
Első szerző:Diósi Gerda (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:A kenyérgabona őrlési értékét meghatározó tulajdonságok / Diósi Gerda, Jevcsák Szintia
Dátum:2021
ISSN:1586-9652
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok ismeretterjesztő, népszerűsítő cikk
folyóiratcikk
Megjelenés:Értékálló Aranykorona. - (2021), p. 7-8. -
További szerzők:Jevcsák Szintia (1989-) (táplálkozástudományi szakember)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

3.

001-es BibID:BIBFORM075460
Első szerző:Diósi Gerda (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:Amerikai és európai zabkásák tejes és vizes alapú elkészítésének reológiai tulajdonságai / Diósi Gerda, Nagy Vivien, Jevcsák Szintia, Máthé Endre
Dátum:2018
ISBN:978 615 5606 06 09
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Megjelenés:Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIII. Vándorgyűlése Program Füzet és az Előadások Összefoglalói / szerk. Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre. - p. 24. -
További szerzők:Nagy Vivien (1994-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök; élelmiszermérnök) Jevcsák Szintia (1989-) (táplálkozástudományi szakember) Máthé Endre (1964-) (genetikus, molekuláris sejtbiológus)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

4.

001-es BibID:BIBFORM075233
Első szerző:Diósi Gerda (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:Research of rheological parameters of marinated tofu / G. Diósi, Sz. Jevcsák, G. Kiss, V. Nagy, E. Máthé
Dátum:2018
ISBN:978-963-490-0245
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Megjelenés:FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference / ed. Z. Győri. - p. 42-43. -
További szerzők:Jevcsák Szintia (1989-) (táplálkozástudományi szakember) Kiss Gabriella (1995-) (élelmiszermérnök) Nagy Vivien (1994-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök; élelmiszermérnök) Máthé Endre (1964-) (genetikus, molekuláris sejtbiológus)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

5.

001-es BibID:BIBFORM073931
Első szerző:Diósi Gerda (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:Rheologycal parameters of alternative cereal cookies / G. Diósi, B. Surányi, Sz. Jevcsák, E. Máthé
Dátum:2018
ISBN:978-606-12-1546-1
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Megjelenés:9th Central European Congress on Food (CEFood). Food Science for Well-being : Abstract book / ed. L. Gaceu, M. Mironescu, G. Mohan. - p. 15. -
További szerzők:Surányi Botond (1993-) (táplálkozástudományi hallgató) Jevcsák Szintia (1989-) (táplálkozástudományi szakember) Máthé Endre (1964-) (genetikus, molekuláris sejtbiológus)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

6.

001-es BibID:BIBFORM105191
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Sütőipari termékek fejlesztése különböző rostok és technológiák alkalmazásával / Jevcsák Szintia, Nagy Vivien, Máthé Endre, Diósi Gerda
Dátum:2022
ISBN:978-615-5606-12-0
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése: Programfüzet és Összefoglalók / szerk. Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre.. - p. 40-40. -
További szerzők:Nagy Vivien (1994-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök; élelmiszermérnök) Máthé Endre (1964-) (genetikus, molekuláris sejtbiológus) Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Pályázati támogatás:2018-2.1.3-EUREKA-2018-00004 Innovatív kompozit és dúsított lisztek fejlesztése a sütőipari termékek táplálkozási tulajdonságainak javítására
Egyéb
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

7.

001-es BibID:BIBFORM088335
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Az álgabonák, mint kedvező táplálkozás-élettani hatással rendelkező növények szerepe sütőipari termékek előállításában / Jevcsák Szintia, Diósi Gerda, Sipos Péter
Dátum:2019
Megjegyzések:XIII. Nemzetközi Táplálkozásmarketing Konferencia (2019)(Debrecen)
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok nem besorolt
egyéb
További szerzők:Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

8.

001-es BibID:BIBFORM082582
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Starch content and composition of Sorghum bicolor (L.) Moench and Panicum miliaceum L. / Szintia Jevcsák, Gerda Diósi, Péter Sipos
Dátum:2019
Tárgyszavak:Agrártudományok Növénytermesztési és kertészeti tudományok előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:BiosysFoodEng2019. 3rd International Conference on Biosystems and Food Engineering : Book of Abstracts. - p. 356
További szerzők:Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

9.

001-es BibID:BIBFORM079198
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Buckwheat (Fagopyrum esculentum (Moench)), amaranth (Amaranthus spp.) and quinoa (Chenopodium quinoa (Wild)) in bakery products / Jevcsák Szintia, Diósi Gerda, Sipos Péter
Dátum:2019
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Megjelenés:10th International Congress Flour-Bread '19. 12th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh '19. Bookk of Abstracts / ed. Antun Jozinovič, Sandra Budžaki, Ivica Strelec, Ante Lončarič. - p. 98. -
További szerzők:Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

10.

001-es BibID:BIBFORM076397
035-os BibID:(Scopus)85079663752
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Műtrágyakezelés hatása a szemescirok lisztmintáinak zsírtartalmára és zsírsavösszetételére = Effect of fertilization on the fat content and fatty acid profile of sorghum flour samples / Jevcsák Szintia, Bíró Attila, Remenyik Judit, Lehoczki Gábor, Murányi Eszter, Jóvér János, Diósi Gerda, Sipos Péter
Dátum:2018
ISSN:0422-9576
Tárgyszavak:Agrártudományok Növénytermesztési és kertészeti tudományok magyar nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:Élelmiszervizsgálati Közlemények. - 64 : 4 (2018), p. 2278-2335. -
További szerzők:Biró Attila (1988-) (okleveles biomérnök) Gálné Remenyik Judit (1965-) (kémia tanár, okleveles vegyész) Lehoczki Gábor (1988-) (biológus, molekuláris biológus) Murányi Eszter (1981-) (környezetgazdálkodási-agrármérnök) Jóvér János (1988-) (környezetgazdálkodási agrármérnök) Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

11.

001-es BibID:BIBFORM073930
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Total starch content and properties of two proso millet (Panicum miliaceum L.) varieties / Sz. Jevcsák, G. Pesti-Asbóth, P. Bíróné Molnár, J. Remenyik, E. Murányi, G. Diósi, P. Sipos
Dátum:2018
ISBN:978-606-12-1546-1
Tárgyszavak:Agrártudományok Növénytermesztési és kertészeti tudományok előadáskivonat
Megjelenés:9th Central European Congress on Food (CEFood). Food Science for Well-being / ed. L. Gaceu, M. Mironescu, G. Mohan. - p. 139. -
További szerzők:Pesti-Asbóth Georgina (1990-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Bíróné Molnár Piroska (1970-) (biokémia) Gálné Remenyik Judit (1965-) (kémia tanár, okleveles vegyész) Murányi Eszter (1981-) (környezetgazdálkodási-agrármérnök) Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

12.

001-es BibID:BIBFORM072448
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Köles és cirok lisztből készült keksz receptúrák kidolgozása, alkalmazása és az elkészült termékek vizsgálata / Jevcsák Szintia, Diósi Gerda, Sipos Péter
Dátum:2018
ISBN:978 615 5606 05 2
Tárgyszavak:Agrártudományok Növénytermesztési és kertészeti tudományok előadáskivonat
Megjelenés:Táplálkozástudományi kutatások VIII. PhD konferencia program és előadás összefoglalók / szerk. Gelencsér Éva, Lugasi Andrea. - p. 14. -
További szerzők:Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1 2