CCL

Összesen 2 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM112220
Első szerző:Hajdú Péter (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Emelt rosttartalmú csemege debreceni termékfejlesztése és azok összehasonlítása / Hajdú Péter, Kiss Dóra, Kelemen Ferenc, Prokisch József
Dátum:2023
ISBN:978-615-6457-23-3
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:XXVI. Tavaszi Szél Konferencia 2023 : Absztrakt kötet / szerk. Hajdú Péter. - p. 44. -
További szerzők:Kiss Dóra (1992-) (vegyészmérnök, élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Kelemen Ferenc Prokisch József (1966-) (vegyész)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

2.

001-es BibID:BIBFORM112219
Első szerző:Hajdú Péter (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Élelmi rostban gazdag csemege debreceni kolbász termékfejlesztése / Hajdú Péter, Kiss Dóra, Kelemen Ferenc, Prokisch József
Dátum:2023
ISBN:978-615-5606-14-4
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
termékfejlesztés
élelmi rostban gazdag
csemege debreceni
innováció
Megjelenés:Táplálkozástudományi Kutatások : XI. PhD konferencia programja és az előadások összefoglalói / szerk. Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Simonné Sarkadi Livia. - p. 19. -
További szerzők:Kiss Dóra (1992-) (vegyészmérnök, élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Kelemen Ferenc Prokisch József (1966-) (vegyész)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1