CCL

Összesen 5 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM081351
Első szerző:Bánáti Diána (élelmiszermérnök)
Cím:Agricultural ethics / D. Bánáti
Dátum:2006
ISSN:0139-3006 1588-2535
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok szerkesztői levél
folyóiratcikk
Megjelenés:Acta Alimentaria. - 35 : 2 (2006), p. 149-151. -
Internet cím:Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

2.

001-es BibID:BIBFORM081361
Első szerző:Bánáti Diána (élelmiszermérnök)
Cím:Food production and ecological footprints / Bánáti D.
Dátum:2009
ISSN:0139-3006 1588-2535
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok szerkesztői levél
folyóiratcikk
Megjelenés:Acta Alimentaria. - 38 : 2 (2009), p. 151-152. -
Internet cím:Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

3.

001-es BibID:BIBFORM081330
Első szerző:Bánáti Diána (élelmiszermérnök)
Cím:The food safety issue and the consumer behaviour in a transition economy: a case study of Hungary / Bánáti D., Lakner Z.
Dátum:2002
ISSN:0139-3006 1588-2535
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:Acta Alimentaria. - 31 : 1 (2002), p. 21-36. -
További szerzők:Lakner Zoltán (1959-) (közgazdász)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Szerző által megadott URL
DOI
Borító:

4.

001-es BibID:BIBFORM081368
035-os BibID:(WoS)000377098500015 (Scopus)84971538945
Első szerző:Belovai J.
Cím:Influence of Partial Fat Replacement With Lecithin on the Product Characteristics of a Special Hungarian Cold Cut / Belovai J., Romvári R., Fébel H., Mézes M., Bánáti D., Szabó, A.
Dátum:2016
ISSN:0139-3006 1588-2535
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:Acta Alimentaria. - 45 : 2 (2016), p. 277-285. -
További szerzők:Romvári R. Fébel Hedvig Mézes Miklós Bánáti Diána (1967-) (élelmiszermérnök) Szabó A.
Internet cím:Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

5.

001-es BibID:BIBFORM081333
Első szerző:Szűcs Viktória
Cím:Food additives and consumer preferences: A cross-cultural choice based conjoint analysis / Szűcs V., L. Guerrero, A. Claret, M. Tarcea, Szabó E., Bánáti D.
Dátum:2014
ISSN:0139-3006 1588-2535
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:Acta Alimentaria. - 43 : Suppl. (2014), p. 180-187. -
További szerzők:Guerrero, Luis Claret, Anna Tarcea, Monica Szabó E. Bánáti Diána (1967-) (élelmiszermérnök)
Internet cím:Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1