CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM081368
035-os BibID:(WoS)000377098500015 (Scopus)84971538945
Első szerző:Belovai J.
Cím:Influence of Partial Fat Replacement With Lecithin on the Product Characteristics of a Special Hungarian Cold Cut / Belovai J., Romvári R., Fébel H., Mézes M., Bánáti D., Szabó, A.
Dátum:2016
ISSN:0139-3006 1588-2535
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:Acta Alimentaria. - 45 : 2 (2016), p. 277-285. -
További szerzők:Romvári R. Fébel Hedvig Mézes Miklós Bánáti Diána (1967-) (élelmiszermérnök) Szabó A.
Internet cím:Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1