CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM083234
Első szerző:Bánáti Diána (élelmiszermérnök)
Cím:Nagy hidrosztatikus nyomás technológiával tartósított narancslevek és zöldség-gyümölcslevek érzékszervi vizsgálatának tapasztalatai hagyományos technológiákkal összevetve / Bánáti Diána, Szabó Erzsébet, Vámosné Falusi Zsuzsanna
Dátum:2012
ISSN:2061-3954
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok magyar nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:Élelmiszer Tudomány Technológia. - 66 : 1 (2012), p. 10-18. -
További szerzők:Szabó Erzsébet Vámosné Falusi Zsuzsanna
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1