CCL

Összesen 2 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM104166
Első szerző:Nguyen Huu Huong Duyen (PhD student, Food Science)
Cím:Effects of storage temperature on postharvest physico-chemical attributes of nano-chitosan coated strawberry (Fragaria x ananassa Duch.) / Duyen HH Nguyen, Ha VH Nguyen
Dátum:2021
ISSN:2588-4883 2588-6169
Tárgyszavak:Természettudományok Biológiai tudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:Journal of Horticulture and Postharvest Research. - 4 (2021), p. 101- 114. -
További szerzők:Nguyen, Ha V. H.
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
DOI
Szerző által megadott URL
Borító:

2.

001-es BibID:BIBFORM104163
Első szerző:Nguyen Huu Huong Duyen (PhD student, Food Science)
Cím:Effects of nano-chitosan and chitosan coating on the postharvest quality, polyphenol oxidase activity and malondialdehyde content of strawberry (Fragaria x ananassa Duch.) / Duyen H. H. Nguyen, Ha V. H. Nguyen
Dátum:2020
ISSN:2588-4883 2588-6169
Tárgyszavak:Természettudományok Biológiai tudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:Journal of Horticulture and Postharvest Research. - 3 : 6 (2020), p. 11-24. -
További szerzők:Nguyen, Ha V. H.
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
DOI
Szerző által megadott URL
Borító:
Rekordok letöltése1