Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM010163
Első szerző:
Boros Norbert (agrármérnök)
Cím:
Effects of protein content and gluten properties of wheat flour on extersograph characteristics of dough / Norbert Boros, Péter Sipos, Zsuzsanna Tarján, Éva Kónya, Mária Borbély, Zoltán Győri
Dátum:
2009
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
extensograph
Megjelenés:
5th International Congress FLOUR - BREAD '09 and 7th Croatian Congress of Cereal Technologists / ed. Ugarcic-Hardi, Zaneta. - p. 54. -
További szerzők:
Tarján Zsuzsanna (1984-) (élelmiszerminőségbiztosító agrármérnök)
Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Kónya Éva (1985-) (biomérnök)
Borbélyné Varga Mária (1952-) (vegyész)
Győri Zoltán (1948-) (vegyész)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.