Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM059759
Első szerző:Czeglédi Levente (agrármérnök)
Cím:Proteomika az élelmiszer-előállításában / Czeglédi Levente, Gulyás Gabriella, Csősz Éva
Dátum:2015
Megjelenés:[s.l.] : [s.n.], 2015
Terjedelem:94 p.
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok jegyzet
További szerzők:Gulyás Gabriella (1985-) (agrár) Csősz Éva (1977-) (biokémikus, molekuláris biológus)
Pályázati támogatás:TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014
TÁMOP
701
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1