Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM095709
Első szerző:
Hajdú Péter (táplálkozástudományi szakember)
Cím:
Vadhúsok tartósítása alacsony hőmérséklet (60-75°C) alkalmazásával / Hajdú Péter
Dátum:
2019
ISBN:
9789634900757
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:
I. Országos Táplálkozástudományi Szakemberek Konferenciája: Programfüzet és az előadások összefoglalói / szerk. Győri Zoltán, Hajdú Péter. - p. 12. -
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.