Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM100805
Első szerző:Nagy Vivien (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök; élelmiszermérnök)
Cím:Sörtörköllyel dúsított sütőipari termékek élelmi rost tartalmának vizsgálata / Nagy Vivien, Diósi Gerda
Dátum:2020
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:XIV. Táplálkozásmarketing Konferencia : Új irányok a táplálkozásmarketingben : Merre tovább? : Összefoglalók. - p. 37
További szerzők:Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1